Pompe Funebre Ploiesti, Transport Funerar

Transport Funerar

Perioada prin care trec persoanele ce au pierdut de curand pe cineva drag este una destul de dificila din punct de vedere psihologic si nu numai. De aceea firma I. I. Ana Muresanu, specializata in servicii de pompe funebre va ajuta in cele mai grele momente.

Pompe Funebre Ploiesti I. I. Ana Muresanu ofera transport funerar cu masini si limuzine moderne, autorizate la DSP. Putem pune la dispozitie pentru ceremonialul funerar: microbuze pentru transport persoane, preoti, familie, cat si masini pentru transportul coroanelor funerare.


Serviciul de transport funerar include deplasarea defunctului de la spital pana la casa mortuara sau pana acasa, pentru ca mai apoi, pentru deplasarea pe ultimul drum, persoana trecuta in nefiinta sa fie transportata impreuna cu insotitorii din cortegiul funerar pana la biserica si la cimitir.

Actiunea de a transporta persoanele decedate intre diverse localitati din Romania se regasesc in serviciul transportului funerar intern, iar pentru a-l putea efectua sunt necesare acte specifice de tipul certificatului de deces, certificate de la SANEPID si certificatul de imbalsamare.

Echipa I.I. Ana Muresanu se ocupa de aceste documente si are in vedere nu doar transportul defunctului, dar si pe cel al cortegiului funerar. Vehicolele sunt autorizate, astfel incat sa indeplineasca toate conditiile necesare, inclusiv sunt dotate cu aer conditionat.

Pe teritoriul romanesc inmormantarile au un anumit parcurs traditional, care stim ca este dificil de gestionat, de aceea va venim in ajutor cu pachete speciale pentru bugete variate ce includ coroane si sicrie de la cele de buget pana la cele de lux, pachete pentru praznic sau pentru oferirea acelor pachete de dulce.

http://pompefunebreploiesti.com/